Referencer

 

Vi har mange positive referencer fra vores gæster i Danmarks hyggeligste feriecenter

 

Det har været et rigtigt dejligt besøg. Ekstremt sødt og rart personale overalt i centret. Meget højt serviceniveau. Kommer helt sikkert igen. Tak for denne gang.
Rikke og Finn, marts 2017

Skærbæk Kursus- og Fritidscenter er et utrolig dejligt og velfungerende center. Huset og centerets faciliteter er meget fine, med mange muligheder for at dyrke sport og familieliv. Der er en fin service overalt. Det er 4. eller 5. gang vi kommer københavn hertil i uge 7. Vi er en familie med forældre, bedsteforældre og to drenge på 9 og 12 år, og elsker at lave sport, hvilket der er rig mulighed for. vi vender sikkert tilbage i 2018.
Vibeke Burmeister

Vi havde fået et gavekort til brunch, som vi valgte skulle gå til vores eget byliv. Og vi anbefaler det varmt – brug jeres tid på en brunch her! Vi fik på en platte: laks, hamburgerryg, rullepølse, samt 5-6 forskellige slags oste, varm leverpostej med champignon og bacon, røræg med bacon og pølser. marmelade. honning, dertil var der mini-croissanter og mini-spandauer og brød, i form af rundstykker, hjemmebagte boller, valnødde-franskbrød samt rugbrød. Vi fik The, kaffe og juice, men men men…. sørg for at være sulten, for vi måtte levne;-). Alt i alt en super fed oplevelse. Selvom der både var badende gæster og bowlende gæster, hørte vi dem knap nok:-)
Karina Honnens Kristiansen, anmeldelse fra Facebook.

Hermed en hilsen for at sige tak for et rigtig godt arrangement.Maden for rigtig god – der var rigtig mange af vores kunder der roste maden. Dit personale gjorde det rigtig godt – arbejdede fint og sørgede for,at der var rigeligt mad på buffet’erne hele tiden. Jeg vil gerne hvis du endnu en gang vil sige tak til dit personale for et godt arrangement.
Erik Christensen, salgschef, Team Esbjerg Elitehåndbold

Tak for dejlig mad. Grønkålsalaten var lige som ønsket, I år prøvede vi lidt andet, tigerrejer på salat bund og skinkesuppe i butterdejsskaller, det var let mad,men som smagte utrolig godt, det kunne både små og store spise. godt nytår
hilsen Mette Hansen dec. 2016

Vi har været glade for at være her!
Vi har følt os velkomne fra vi ankom til receptionen-tak! Vi har spist morgen og aftensmad i restaurationen og er blevet mødt af et sødt og venligt personale,som skabte en dejlig stemning-stor tak og ros til dem.
nov. 2016

Da både opholdet i huset samt personalet er perfekt kan vi ikke uddybe mere. Kun hvis der kunne komme en pil hen mod affald nov. 2016

En lille hilsen for at sige tusind tak for en virkelig hyggelig weekend hos Jer fra fredag d. 02/12 til søndag d. 04/12-2016. Vi lejede en hyggelig hytte, og spiste morgenmad og aftensmad, hvor vi fik den bedste behandling. Derudover har I en smilende og sød kvinde i receptionen, som var der for at give os en god oplevelse. Og DET fik vi. Bestemt ikke sidste gang vi besøger Jer. TAK!! Rigtig god Jul og godt Nytår til jer alle.
Mange glade hilsner fra Bent & Dorthe Vestergaard

Meget lækker mad, både aften og morgen. Og dejligt at der både er viskestykke, opvaskemaskine, opvaskebørste, klude m.m. i huset, især når det kun var et kort ophold vi havde.
Anja Søby Duun, nov. 2016

Jeg var så positiv overrasket over, at der uden problemer blev sagt ja til, at jeg kunne få lov til at hente både aftensmad og morgenmad med ned til vores hytte. da min mand er dårligt gående og meget svagt seende. Vi fik en dejlig og meget mere afslappet weekend. Personalet var ovenud søde og behjælpelige.
Tusinde tak. Susan Fendahl, nov. 2016

Vi vil gerne sige tak for en rigtig god modtagelse samt at vi, fordi vi havde hund med, fik både aftensmad og morgenmad med i husene, som også levede op til vores forventninger. Så vi må alt i alt sige, at det hele har været i top.
Mange hilsener fra Simone, Bent, Sonja og Tim i hus nr. 36 og 37

“Vi er meget positive over hele området. Servicen er helt i top både i receptionen og i Caféen. Der er utrolig rent og velholdt alle vegne – med smukke blomsterkummer mm. Det er helt i top”.
Lise Hansen

“Vi har været mega glade for at kunne bruge en uge af vores sommerferie her. Dejligt at I har tænkt på alt så alle får en god ferie uanset, hvad vejrguderne siger. vi vil helt sikkert anbefale jer til vores familie og venner”

“Vi har været mega glade for at kunne bruge en uge af vores sommerferie her. Dejligt at I har tænkt på alt, så alle får en god ferie uanset, hvad vejrguderne siger. vi vil helt sikkert anbefale jer til vores familie og venner”.

“Vi syntes det er et dejligt sted at være på ferie og vi ses helt sikkert igen”

“Tak for en fantastisk god oplevelse og service. Det har været en rigtig god oplevelse.”
Inge og Ove Rasmussen, 30-9/16