Skærbæk Open 2017

Skærbæk Open indefodboldstævne blev afviklet i juledagene fra den 25. – 29. december 2017 

 

 

RESULTATER SKÆRBÆK OPEN 2017

 

 

Resultater fra indefodboldstævnet Skærbæk Open 2017 i Skærbæk Fritidscenter.
Første juledag den 25. december fra kl. 12.00 strømmede det til med fodboldspillere til begge haller i Skærbæk Fritidscenter. Det var fodboldspillere, der til dagligt spiller fodbold i serie 2, 3, 4, 5 og 6, som denne første juledag havde sat hinanden stævne i Skærbæk, for at dyste om at vinde G rækken – TK Belægning rækken.
Mange spændende kampe blev afviklet, inden de 2 finalehold var fundet.
Vinder af rækken blev FC International.
De vandt finalen med 7– 3 foran holdet Clausens Forening.
Stævnets anden dag startede med damerækken, hvor blandt andet søstrene Troelsgaard var med.
De spillede begge på holdet Mille United, der vandt finalen i dame rækken med hele 8-0 over Rahr`s Coktail.
Senere på dagen var det så Mix rækken – Intersport Tønder rækken, som skulle afvikles.
Her var der igen 2 hold i finalerunden. Emil Stabel og det lokale hold TK Belægning. Begge hold havde spillet rigtig godt i deres indledende kampe, og endelig vinder af finalen og dette års Mix række blev holdet TK Belægning med sejrscifrene 6-4.
Vinderholdet bestod af Sine Boysen, Morten Beck, Esben Jacobsen og Sine Boysen.
Sidst på dagen den 27. december var det så J rækken, hyggerækken som afviklet. Det var femte år, at denne ”kun for sjov” række var med i Skærbæk Open, og det blev igen en succes. Som de tidligere år, var der selvfølgeligt flest lokale hold, hvilket var medvirkende til, at der var mange tilskuere i begge haller, hvor kampene blev spillet.
Vinder af rækken blev holdet Mange Becke Små der vandt finalen over holdet Os der kører Corollo med 7-3.

 

 
Den 28. december startede med D rækken – BL. Grafisk rækken. Her måtte maks. være 2 aktive spillere på banen ad gangen.
De 2 hold i denne finalerunde var FC Obulejo fra Kolding og det lokale hold Flæskes Tæskehold.
Og det blev en rigtig spændende finale, hvor det lokale hold trak det korteste strå, idet FC Obulejo vandt kampen knebet med 2-1.
Om aftenen den 28. december var det så de voksne herrers tur til at dyste i hallerne. Her gjaldt det oldboys og veteran rækkerne.
I oldboys rækken, Sydbank rækken var det Sønderjyske holdet med Peter Grauland, Hans Jørgen Haysen, Hans H. Hansen og Jes Bekke som spillede sig i finalen, hvor de skulle mødet holdet fra EFB..
Og det blev Sønderjyske som blev vinder af rækken efter en meget spændende finale. Sønderjyske vandt knebet med 3-2.
På EFB holdet spillede Simon Karkov, Søren Pallesen, Kenneth Bjerre, Jesper Sørensen og Kim Heiselberg.
Veteran rækken, Sparekassen Bredebro rækken blev vundet af Tæppegården fra Bramming som i en tæt spillet finalekamp vandt over et hold fra Nybøl med 3-2. På Bramminge holdet spillede bl.a. John Lauridsen, der tidligere har spillet professionel i Espaniol i Spanien.
 

 

 

Resultater fra A rækken den 29.12 Skærbæk Open 2017 i Skærbæk Fritidscenter.

Afslutningen af Skærbæk Open 2017 blev igen i år en fantastisk oplevelse for alle der kan lide at se indefodbold i høj kvalitet.
Flot fodboldspil – flotte detaljer, ja det var en fornøjelse, at se de mange teknisk dygtige fodboldspillere vise hvordan en bold skal behandles i højt tempo.

Skærbæk Open er blevet et af de største og mest traditionsrige indefodbold stævner i Danmark. Stævnet er blandt de sværeste at vinde, fordi her kommer de absolut bedste hold.

Igen i år var det også hold fra hele Danmark, der var samlet i Skærbæk den 29. december for at spille om, at vinde førstepræmien og de 15.000 kr i dette års Skærbæk Open A rækken, der i år blev overrakt af Claus Atzen fra Novasol, Rømø.

Mange fodboldglade tilskuere var kl. 19.00 klar til at tage imod følgende 5 finalehold, som efter præsentationsrunden var spillerklare på banen:

-LB Ejendomme med spillere fra bl.a. Fredericia og B1909
-Hobro Apotek/Grønlund Gruppen fra Hobro
-Culture Club med spillere fra Næsby, Marienlyst og Nr. Åby
-Kvix & Co med spillere fra Skive, Thisted og Fredericia
-Midtjysk Tag fra Hedensted

Finalerunden var virkelig jævnbyrdig med mange spændende kampe, med masser af tempo og godt fodbold, hvor der blev gået til den.
Og selv om LB Ejendomme tabte en af kampene i finalerunden, kunne de fortjent kåres som vinderen af dette års A række i Skærbæk Open. LB Ejendomme fik i alt 9 point i finalerunden.

Nr. 2 blev det unge hold Culture Club med 7 point foran Kvix & Co også med 7 point. Culture Club havde dog en fordel i de indbyrdes kampe og vandt dermed anden præmien på kr. 7.000,-
Nr. 4 med 5 point i finalerunden blev Midtjysk Tag.
Hobro Apotek havde en ikke så heldig dag og sluttede på 6 pladsen i finalerunden.

Christian Sørensen fra LB Ejendomme blev efter finalerunden kåret som rækkens bedste spiller.

Udover 15.000 kr kontant fik LB Ejendomme også 15.000 GPM point til DM i indefodbold i Grenå i januar måned 2015.
Nr. 2 Culture Club fik 7.000 GPM point på kontoen.

Skærbæk Open afvikles igen i juledagene i 2018 slutter Arne Pedersen og Søren Hansen fra Skærbæk Fritidscenter sammen med de øvrige hjælpere fra dette års Skærbæk Open.