Tag på et dejligt 3 dages juleophold i Jylland

Tag en 3 dages miniferie til Sønderjylland, og oplev den unikke natur i og omkring Nationalpark Vadehavet og Rømø.
 

Besøg ”Danmarks hyggeligste Feriecenter” i Skærbæk ved Rømø

Her finder du de helt perfekte faciliteter til et skønt juleophold for hele familien. Her bor du i lyse og dejlige feriehuse, hvor der er god plads til 4 voksne samt børn på hemsen. Alle feriehuse er med opvaskemaskine, køl/fryser, mikroovn, kaffemaskine samt støvsuger. Husene er helårsisolerede og udstyret med nye varmepumper. Der er digital TV i alle husene og endvidere gratis trådløs internetadgang i alle ferieboliger og i centret.
 
Tag en tur over grænsen for at handle ind til jul og besøg samtidig julebyen Tønder hvor det emmer af jul i gågaden og ikke mindst i og omkring Det Gamle Apotek.

En miniferie med aktiviteter og ægte julehygge

Turen kan også gå til Danmarks ældste købstad Ribe, hvor temaet ”Peters Jul” går igen i byens gamle gader med masser af aktiviteter og ægte julehygge.
 
I Skærbæk Fritidscenter er der mulighed for at nyde et par afslappede dage i hinandens selskab. I kan svømme, bowle, nyde lækkert mad og opleve udstillinger i Kunstnerhuset.
 
Her er der også mulighed for at købe kunst og kunsthåndværk fra de lokale kunstnere – en glimrende julegaveidé.
 

Vi glæder os til at byde jer velkommen! Ring og hør mere på tlf. 74 75 19 70 eller send en mail på reception@kursus-fritidscenter.dk.

Læs mere om juleopholdet i Skærbæk Kursus- og Fritidscenter i folderen herunder:

 
JULEOPHOLD 3 dejlige dage 2016_pages_Side_1