Restaurant Staffeli

Restaurant Staffeli – noget for enhver smag.
Restaurant Staffeli i Skærbæk Fritidscenter er en rigtig hyggelig familierestaurant med en skøn udsigt over området og tæt på Rømø.

Maden i restauranten er tilberedt af kvalitetsråvarer og alligevel til fornuftige priser.
En rigtig god familierestaurant – også med børnemenuer, hvor børnene f.eks. ved buffetaftener kun betaler efter deres højde.

Restaurant Staffeli tilbyder lækre a la carte retter. Nogle aftener bydes der også på buffet.

Åbningstider

Restauranten har åbent hver fredag og lørdag aften fra kl. 18:00  I højtider og ferier er der ekstra åbent. Her kører vi ofte med specialtilbud og andre spændende menuer efter kokkens valg.

Skal jeres arrangement holdes på et andet tidspunkt, åbner vi gerne restauranten for jer. Dette mod forudbestilling, og et minimum på 15 personer.

Frokostretter

Restaurant Staffeli i Skærbæk Fritidscenter byder også på lækre frokost retter. Det kan være en buffet, en frokostplatte men vi kan også tilbyde restaurantens lækre tapas.

Minimum 2 personer og mod forudbestilling senest kl. 10.00 på tlf. 74 75 19 70.

Brunch

Det er også muligt at nyde en lækker brunch menu i Restaurant Staffeli – læs mere under Brunch.

Kombinér dit besøg med en gang bowling

Hvis du besøger vores Restaurant Staffeli har vi også et godt tilbud på bowling. Du kan før eller efter middagen i restauranten, bowle for kun kr 30,- pr. person. Prisen er gældende ved 4 personer og eksklusiv skoleje.

 

Efterårsferien i Restaurant Staffeli:

 

 

De øvrige dage, mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og søndag henviser vi til Caféen som altid har lækre retter på menuen. Læs mere her

 

Mortensaften nærmer sig: