Møder og konferencer i Sønderjylland

Skærbæk Kursus- og Eventcenter har faciliteterne

Med ikke mindre en 13 forskellige lokaler med plads fra 8 til 900 gæster er det moderne kursuscenter i Sønderjylland på grænsen til Nationalpark Vadehavet det perfekte sted til jeres næste arrangement.

Et anderledes kursuscenter

I kraft af vore mange indendørs- og udendørsfaciliteter som f.eks. skydebaner, bowlingbaner, svømmehal, fitnesscenter, tennisbaner, multibane m.m. kan vi tilbyde utroligt mange aktiviteter til en anderledes mødedag eller et kursusophold.

Fleksibel kapacitet

Flere af mødelokalerne er med foldedøre, hvilket giver mulighed for stor fleksibilitet med jeres ønsker til opstillinger. I princippet kan alt lade sig gøre hos os, hvilket er med til at gøre os til et af Danmarks mest fleksible kursuscenter.

God mad

God mad er en del af oplevelsen. Her er vores køkkenchef kendt for at krydre opholdet med kulinariske oplevelser – også gerne de sønderjydske specialiteter som Marsklam, Rømø rejer m.m.

De rigtige priser

Det koster ikke ”en bondegård” at besøge Skærbæk Kursus- og Eventcenter. Vi er gerne behjælpelig med at sammensætte en mødedag eller kursusophold der passer til jeres firma.

Alt i AV udstyr

Her er det, der skal bruges til kurser, konferencer og møder. Vores tekniske personale sørger for at alt er på plads og virker, når deltagerne ankommer og er i øvrigt til disposition under afviklingen af arrangementet.

Inspirerende omgivelser

Endelig kan vi tilbyde unikke rammer midt i det flade sønderjyske marskland.
Til centret er knyttet ca. 26 lokale kunstnere og kunsthåndværkere ,som løbende udstiller deres værker i centrets gangarealer eller Atelieret.

Læs mere i vores brochure.