Miniferie i Sønderjylland med masser af aktiviteter og inklusiv forplejning

Er I på udkig efter et godt sted at holde ferie? Sønderjylland er smukt, unikt og oplagt til en miniferie – især fordi der er mange ting at opleve. I vores nærområde kan vi eksempelvis byde på Danmarks ældste by, Ribe, som ligger kun 20 minutters kørsel fra vores feriecenter. I kan også nyde den smukke natur i den sønderjyske marsk eller på altid charmerende Rømø, som I kommer til via dæmningen, der ligger næsten udenfor vores hoveddør.

Der er heller ikke langt til Mandø, hvis jeres miniferie i Sønderjylland skal indeholde en helt unik oplevelse med traktorkørsel på havbunden eller en sælsafari.

I området finder I også Hjemsted Oldtidspark, hvor I kan mærke historiens vingesus – og så er feriecenteret også i kørselsafstand til eksempelvis Legoland, hvis I vil have en heldagsudflugt med masser af sjov og ballade.

Billig Miniferie i Sønderjylland for børnefamilier

Hold din miniferie i ”Danmarks hyggeligste feriecenter” ved Rømø i Sønderjylland. Med gratis adgang til badeland, aktivitetshaller, fitnesscenter, legeland m.m. Her er der ingen der keder sig. Du kan læse mere om vores forslag til en kort ferie for hele familien her.

3 skønne dage ved Vadehavet

Et miniophold for voksne. Her får du noget for pengene. To overnatninger, god mad, billet til færgen til Sild/Sylt, bowling, dejlige oplevelser m.m.

En kort ferie i Sønderjylland er yderst populær hos par i alle aldre, fordi vi med denne miniferie tilbyder både ro til nærvær og nydelse samt spændende oplevelser.

Miniferie og Safariture

Hvert forår og efterår kan man opleve Sort Sol, når op til 1 mio. stære samles og ”danser” på himlen i kolossale flokke, som kæmper på liv og død med angribende rovfugle.

Vi tilbyder i samarbejde med Sort Safari både Sort Sol Safari, FugleSafari, Østers Safari og SælSafari – på den måde kan du få naturen helt ind under hunden på din miniferie i vores charmerende Sønderjylland.

Weekendophold i Sønderjylland

Glæd dem du holder af – familien eller vennerne – med et weekendophold i ”Danmarks hyggeligste feriecenter”, som du finder i Skærbæk, Sønderjylland. Der er masser at lave for både børn og voksne og vores feriehuse er både moderne og indbydende. Læs mere om det hyggelige weekendophold her.

Kombinér miniferie og golf

Hvis du kan lide at spille golf, har vi f.eks. rabataftaler med banerne i Toftlund, Tønder og Rømø, der har nogle af de bedste baner i Sønderjylland. Du kan enten tage hele din miniferie i Sønderjylland som et golfophold og besøge alle banerne eller blot tage en runde på greenen én af dagene.

Stress af med en fiskestang på din ferie i Sønderjylland

I nærheden af Skærbæk Fritidscenter er der både åer og fiskesøer, hvor du kan være heldig med snøren. Vi hjælper dig gerne med at finde de bedste fiskesteder og anskaffelse af evt. fisketegn.

Læs mere om andre aktiviteter i området HER